From: "Ela" <e...@b...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <3...@e...net.ae> <8t6vr1$4ds$1@news.tpi.pl>
Subject: Re: Avocado
Date: Thu, 26 Oct 2000 08:13:54 +0200
Lines: 34
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
NNTP-Posting-Host: pro.bsb.com.pl
X-Original-NNTP-Posting-Host: pro.bsb.com.pl
Message-ID: <39f7cb01$1@news.vogel.pl>
X-Trace: 26 Oct 2000 08:11:13 +0200, pro.bsb.com.pl
X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.tpi.pl!news.vogel.pl!pro.bsb.com.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:36095
Ukryj nagłówki
A ile czasu taka pasta z awokado moze stac w lodowce? Nie jestem w stanie
odrazu wszystkiego zjesc.
Ela
Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> wrote in message
news:8t6vr1$4ds$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Tom.W" <d...@e...net.ae> napisał
> > Bardzo ta zielona gruszke/?/ lubie i uwazam ja za super starter.
> > Ale jak juz znajde odpowiednio mieka to moja inwencja ogranicza sie do
> > trzech tylko wariantow:
> > 1-przekrojona na pol/ wzdluz/- wyjeta pestka -posypana sola i zaraz
> > jedzona
> > 2-Tak samo ale do dziurki po pestce dodany ketchup lub ketchup z
> > mieszany z majonezem/ z samym majonezem dla nas za tegie /
> > 3- Do dziurki po pestce wsypany pagorek malych krewetek ugotowanych
> > /ale juz zimnych/ no i znowu sol i ketchup lub chili.
> > Wszystko to jest potem wyskrobywane az do zielonej skorki :-)
> > Nie ma w tym za wiele fantazji kulinarnej wiec jak cos wymysliscie
> > "w temacie" to postukajcie.Dzieki !
> > milego...
> > tom.
>
> Przepis na pastę z avocado do kanapek od pewnego czasu wisi na mojej
> stronie
> http://jduszczynska.republika.pl/_private/pasta_z_av
ocado.htm
> Pozdruffka
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
>
>
|