Data: 2000-10-26 08:38:56
Temat: Re: Avocado
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jejku... Nie sprawdzałam... U mnie w domku zawsze znika... kiedyś nawet
dorabiałam... z drugiego avocado... hmm... Jest nas czworo...
Pozdruffka
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
Użytkownik "Ela" <e...@b...com.pl> napisał w wiadomości
news:39f7cb01$1@news.vogel.pl...
> A ile czasu taka pasta z awokado moze stac w lodowce? Nie jestem w stanie
> odrazu wszystkiego zjesc.
> Ela
>
> Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> wrote in message
> news:8t6vr1$4ds$1@news.tpi.pl...
> >
> > Użytkownik "Tom.W" <d...@e...net.ae> napisał
> > > Bardzo ta zielona gruszke/?/ lubie i uwazam ja za super starter.
> > > Ale jak juz znajde odpowiednio mieka to moja inwencja ogranicza sie do
> > > trzech tylko wariantow:
> > > 1-przekrojona na pol/ wzdluz/- wyjeta pestka -posypana sola i zaraz
> > > jedzona
> > > 2-Tak samo ale do dziurki po pestce dodany ketchup lub ketchup z
> > > mieszany z majonezem/ z samym majonezem dla nas za tegie /
> > > 3- Do dziurki po pestce wsypany pagorek malych krewetek ugotowanych
> > > /ale juz zimnych/ no i znowu sol i ketchup lub chili.
> > > Wszystko to jest potem wyskrobywane az do zielonej skorki :-)
> > > Nie ma w tym za wiele fantazji kulinarnej wiec jak cos wymysliscie
> > > "w temacie" to postukajcie.Dzieki !
> > > milego...
> > > tom.
> >
> > Przepis na pastę z avocado do kanapek od pewnego czasu wisi na mojej
> > stronie
> > http://jduszczynska.republika.pl/_private/pasta_z_av
ocado.htm
> > Pozdruffka
> > --
> > Joanna
> > http://jduszczynska.republika.pl
> >
> >
>
>
|