Data: 2003-08-08 08:19:23
Temat: Re: BABKA PIASKOWA Z MIGDALAMI /ciasto migdalowe
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:bgvl98$r56$1@news.onet.pl...
> Używam proszków do pieczenia DR OETKER, ale nigdy nie skusiło mnie użycie
> przepisu z opakowania. Czyżby czas to zmienić?
To jedyny przepis z opakowania ktory wykorzystalam, no i udany. Mam
zachowanych jeszcze pare opakowan z przepisami do przetestowania, ale jakos
przewaznie decyduje sie raczej na cos zapodanego tu - na prk, bo sa to
przepisy przetestowane przez pare osob, mozna zawsze wyjasnic sobie
niejasnosci w przepisie etc. No i jest tych przepisow bardzo duzo (i
kuszacych).
Joanno, zakupilam dzis poledwiczke wieprzowa i schab w celu wiadomym... ;)
--
Pozdrawiam,
Ania
Jak mozna krotko opisac, co to jest pyszny smak dobrych potraw? To kaloria!
/Garfield/
|