| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.onet.pl!news.nowytarg.top.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail From: "MAc" <m...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Babrol ratunkowy Date: Mon, 3 Dec 2001 14:33:34 +0100 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 14 Message-ID: <9uful5$jou$1@zeus.polsl.gliwice.pl> References: <9u8sk3$mcn$1@zeus.polsl.gliwice.pl> <9ufrb4$9im$1@news1.xs4all.nl> NNTP-Posting-Host: 212.106.137.41 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:85464 Ukryj nagłówki cos takiego jak przecier pomidorowy tyle ze z papryki. | |
Zobacz także