Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Barwniki spożywcze Re: Barwniki spożywcze

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Barwniki spożywcze

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.pionier.net.p
l!feeder.erje.net!1.eu.feeder.erje.net!weretis.net!feeder4.news.weretis.net!ecn
gs!testfeeder.ecngs.de!81.171.118.63.MISMATCH!peer03.fr7!news.highwinds-media.c
om!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostra
da.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Barwniki spożywcze
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <562b1c3e$0$9552$65785112@news.neostrada.pl> <n0md9n$as1$1@dont-email.me>
<n0n149$pgh$1@node1.news.atman.pl>
<562f1c19$0$645$65785112@news.neostrada.pl>
<n0n6v7$vl1$1@node1.news.atman.pl>
<562f2524$0$661$65785112@news.neostrada.pl>
<n0n91m$6e6$1@node2.news.atman.pl>
<562f6254$0$9560$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net>
<562f8ebf$0$647$65785112@news.neostrada.pl>
<vze32bvybh7r$.1wrb5zjjs33wd.dlg@40tude.net>
<562f95e7$0$647$65785112@news.neostrada.pl>
<1i9hvuk6p5ir9$.1j6crjo3sg22m$.dlg@40tude.net>
<562fc9fe$0$644$65785112@news.neostrada.pl>
<1g6puupd4h0cn$.1tqa9wkgn5twb.dlg@40tude.net>
<n0p3bv$etb$1@dont-email.me> <5631355b$0$697$65785112@news.neostrada.pl>
<p...@4...net>
<56314047$0$678$65785112@news.neostrada.pl>
<14ip5uqbgxa1q$.w1xfn8ckirgv.dlg@40tude.net>
<5631497b$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
<10sd20mxo9tn4$.yh32bsvw5e4m$.dlg@40tude.net>
From: FEniks <x...@p...fm>
Date: Thu, 29 Oct 2015 08:43:14 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:38.0) Gecko/20100101 Thunderbird/38.3.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <10sd20mxo9tn4$.yh32bsvw5e4m$.dlg@40tude.net>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 40
Message-ID: <5631ce0f$0$651$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.22.247.220
X-Trace: 1446104591 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 651 83.22.247.220:1198
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 3429
X-Received-Body-CRC: 1704133275
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:367332
Ukryj nagłówki

W dniu 2015-10-28 o 23:27, Ikselka pisze:
> Dnia Wed, 28 Oct 2015 23:17:34 +0100, FEniks napisał(a):
>
>> W dniu 2015-10-28 o 23:10, Ikselka pisze:
>>> Dnia Wed, 28 Oct 2015 22:38:18 +0100, FEniks napisał(a):
>>>
>>>> W dniu 2015-10-28 o 22:24, Ikselka pisze:
>>>>> Dnia Wed, 28 Oct 2015 21:51:42 +0100, FEniks napisał(a):
>>>>>
>>>>>> W dniu 2015-10-28 o 01:05, Pszemol pisze:
>>>>>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>>>>>> news:1g6puupd4h0cn$.1tqa9wkgn5twb.dlg@40tude.net...
>>>>>>>>>>>> Rzeco?
>>>>>>>>>>> Zależy, czego określenie dotyczy. "Stopa" i "koronka" to z
>>>>>>>>>>> pewnością nie
>>>>>>>>>>> są określenia tej samej części ciasteczka.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> No więc uzyskałaś koronkę?
>>>>>>>>> Nawet samą koronkę, bez stópki.
>>>>>>>>>
>>>>>>>> A to ciekawe, bo to jedno z drugim ściśle związane jest.
>>>>>>> http://3.bp.blogspot.com/-hcD63iqYeoY/T2iN6p99uII/AA
AAAAAADyI/L64fjUlfqQM/s1600/IMG_8654_edited-1.jpg
>>>>>>>
>>>>>> O, te mają stopkę i koronkę. Chociaż ja to drugie nazwałabym raczej
>>>>>> berecikiem. ;)
>>>>>>
>>>>> Stopka to jest to pod spodem, to jakby denko, wokół którego jest koronka.
>>>>> Ono się dosyć wyraźnie oddziela od koronki.
>>>> Jeszcze dwa dni temu pisałaś, że pierwszy raz spotykasz się z
>>>> określeniem, a teraz mi tłumaczysz, co to jest stopka? Z byka spadłaś?
>>>>
>>> Dwa dni to dużo czasu, aby się dowiedzieć. I to od praktyków. Nie?
>> Ale nie wystarczająco, żeby tu robić za eksperta. Sio!
>>
> Za takiego samego jak Ty - opowiadacza. Jednorazowe zrobienie makaroników
> nie czyni Cię eksperta.

Dlatego przyszłam tu pytać, a nie się wymądrzać.

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
29.10 FEniks
29.10 Ikselka
29.10 bbjk
29.10 Ikselka
29.10 Qrczak
29.10 Ikselka
29.10 Jarosław Sokołowski
29.10 Qrczak
29.10 Ikselka
30.10 Pszemol
30.10 bbjk
30.10 stefan
30.10 bbjk
30.10 Ikselka
30.10 Pszemol
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem