| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.supermedia.pl!m an.tarnow.pl!newsfeed.tpinternet.pl!skynet.be!skynet.be!newsfeed00.sul.t-online .de!newsfeed01.sul.t-online.de!newsmm00.sul.t-online.com!t-online.de!news.t-onl ine.com!not-for-mail From: waldemar z domu <w...@t...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Bigos Date: Wed, 02 Jan 2002 21:17:25 +0100 Organization: w domu Lines: 16 Message-ID: <a0vpre$euq$06$1@news.t-online.com> References: <a0te9k$g82$1@news.onet.pl> <a0tke3$n5l$1@news.onet.pl> <001901c193c6$1ba09140$0200a8c0@tea> <a...@K...Brywczynski> <00e501c193c8$ee39eb40$0200a8c0@tea> Reply-To: w...@t...de Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: news.t-online.com 1010002607 06 15322 i+haTaKbSbaHw5 020102 20:16:47 X-Complaints-To: a...@t...com X-Sender: 5...@t...net User-Agent: KNode/0.6.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:90056 Ukryj nagłówki > Moje zdziwienie bylo raczej wzgledem tego paprykarzu, pasztetu i cynamonu | |
Zobacz także