Data: 2002-01-02 20:23:37
Temat: Re: Bigos
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "waldemar z domu" <w...@t...de>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, January 02, 2002 9:17 PM
Subject: Re: Bigos
> > Moje zdziwienie bylo raczej wzgledem tego paprykarzu, pasztetu i
cynamonu
> > a nie sliwek i wina :-)
> >
> >> Ja akurat jałowca nie daję, za to wino niemal zawsze, a ?liwki musowo.
> >>
> >> --
> >> Konrad J. Brywczyński
> >> Ten się ?mieje ostatni, kto my?li najwolniej.
> >
> > Ja nie daje sliwek i wina, bo jestem maniak ostrych potraw i kwaskowe
> > (poza ogorkami kiszonymi i kapusta kiszona sote - w kazdych ilosciach)
nie
> > bardzo mi podchodza
>
> a kim chi? Jest i kwaskowe i ostre i lekkosrawne ;-))
>
> Waldek
punkt dla Ciebie Waldek :-) - kim chee tez bardzo lubie, no ale akurat
bigosik mi na kwaskowato-winno nie podchodzi ;-)
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|