Data: 2005-01-26 23:30:07
Temat: Re: Bigos
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 26 janvier 2005 ? 23:57:28, vous écriviez :
> U?ytkownik "achimek" <a...@a...de> napisa? w wiadomo?ci
> news:41f817c6_1@news.arcor-ip.de...
>>
>> Witojta
>> Bigos najlepiej smakoje z przecierem pomidorowym.
>> Kapuste do gara ,taka jak jest listki laurowe 5 albo wiecej kminek
>> ,sol do smaku,
>> pozniej troche wody dodac i gotowac 1-godzinke.po godzince dodajemy
>> przecier pomidorowy i kielbase pokrojonej wkostke ilosc to wasza
>> sprawa ,bo kapusty sie nieje samej!i dalej na wolnym ogniu jeszcze
>> godzinke i smacznego
> Rotfl ;-))))
> To jest przepis na bigos dworcowy.
A owa "dworcowosc" na czym tu, konkretnie, polega ?
Ewcia
--
Niesz
|