Data: 2002-07-01 16:30:33
Temat: Re: Blat kuchenny
Od: "grzes" <j...@f...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> niech w upal 32 st celsjusza (takie upaly mielismy kilka dni temu) wyleje
ci sie na
> blat zupa, sos, smietana lub krew z miesa lub cos innego i nie wytresz od
razu to
> zacznie to wnikac w strukture (pory ) blatu i zacznie po prostu rozkladac
sie i
> smierdzec i pozniej jest to juz nie do usuniecia...
> z blatu laminowanego wytrzesz to nawet lub zeskrobiesz za tydzien.... i
bedzie czysto
> i estetycznie
---
eee no bez przesady. Jak masz zamiar zostawiac na tydzien to smierdziec
bedzie zawsze i wszedzie.
> kiedys z drewna zakupionego przez ojca syn robil stol a dzisiaj
przyspieszone suszenie
> drewna nie gwarantuje jego calkowitego uspokojenia - przekonasz sie
niedlugo sam....
---
mam juz dosc dlugo i nie zamienilbym go na zaden inny. Urok naturalnego
drewna jest nie do podrobienia. A i slady "wydarzen kuchennych" tylko dodaja
uroku. Choc na pewno utrzymanie wymaga wiekszego zaangazowania.
pozdr
grzes
|