Data: 2006-01-16 06:32:46
Temat: Re: Boczniaki
Od: "Misiek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dqefbn$766$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Misiek" <k...@o...bmj.net.pl> napisał w wiadomości
> news:dqef1j$epf$1@bmj-lx1.bmj.net.pl...
> >
> > Użytkownik "szama" <s...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> > news:dqeafm$l7v$1@news.onet.pl...
> >> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
> >> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
> >> Aga
> >>
> >
> > Usmazyc tak jak kanie (bez panierki) lub tak jak klasyczny schabowy (w
> > panierce)
> > Mozna tez do salatek jako dodatek stosowac
>
> Aco to za różnica gdzie się odpowiada, chyba nawet PRZED postem jest
łatwiej
> i szybciej można przeczytać odpowiedź
>
Bo takie sa zasady
Jak piszesz, @ czy list tez odpowiadasz nad ?
Poczytaj FAQ
|