Data: 2004-11-01 00:07:07
Temat: Re: Boeuf Strogonow
Od: "Iwona_s" <i...@T...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Green" <*cotrzebausun*zdrw@gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:slrn.pl.coar2f.2pg.*cotrzebausun*zdrw@jk-amierz
ynski2.adc.elektrownia...
>
> Co to jest, z czego sie składa, i jak sie go przyrządza?
To jest cos, co uwielbiam...uummmniam.
Nie mam czasu wklepywac swojego przepisu.
Jest wiele odmian tej potrawy, najbardziej lubie te bez swiezej papryki,
pieczarek, ale za to z wieksza iloscia konc. pomidorowego i na ostro.
http://www.sokolow.pl/strona.php?p=68
http://www.restaurants.pl/przepisy/kuchmistrz/boef_s
trogonow.htm
Pzdr.
Iwona
|