« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!fu-berlin.de!uni -berlin.de!not-for-mail From: Waldemar <w...@i...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Brytyjczycy są kiepskimi kucharzami Date: Wed, 21 Jun 2006 07:37:19 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 16 Message-ID: <4...@u...de> References: <e75ug6$6oe$1@nemesis.news.tpi.pl> <e769d2$h3k$1@news.onet.pl> <e78onh$4ap$1@news.onet.pl> <e78pj7$7lc$1@news.onet.pl> <e78qij$bjg$1@news.onet.pl> <4...@u...de> <4...@n...tpi.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de U34YjkvezKwwag20nodEdgTGnlQJ6LujwEhLNp+G/Eb2LH+gCsTWgJBquT User-Agent: Thunderbird 1.5.0.4 (Windows/20060516) In-Reply-To: <4...@n...tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:271216 Ukryj nagłówki >> nie takim, tylko surowym mięsem wieprzowym. Np. w USA nie ma |
Zobacz także