Data: 2003-03-04 07:09:55
Temat: Re: CHWALĘ faworki Joli L-L, ale i pytam ;-)
Od: "Jola L-L" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Botwinka" <b...@o...pl> napisał w wiadomości
news:b3tkft$lgn$1@news.onet.pl...
> Zaskoczył mnie czas smażenia (na oleju, nie było w sklepie smalcu).
> 5 sek na jedną sztukę faworka. To było genialne.
> I wszystko zeżarte od ręki. I gadali, że mało, a wyszedł tego mój
> największy gar.
> A, i super pomysłem jest cukier waniliowy dodany do pudru. Fajny smak.
> Pozdrawiam Botwinka - GosiaH
no to gratuluje :)))
a mnie zawsze zadziwia, ze ciasta jest tak malutko (1,75 szklanki maki) ,
tyle ze w garsci sie miesci, a przez to, ze walkuje sie prawie na
przezroczysto ( tak aby przez nie bylo widac Berlin Zachodni- starsza
generacja wie o czym mowie:)))- to wychodzi taaaaaka gora tych faworkow:))
serdecznosci Jola L-L
|