Data: 2003-06-05 11:17:10
Temat: Re: Camembert z grilla ???
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2003-06-05 13:04, Użytkownik AnnaD napisał :
>>To jak, da sie czy sie nie da?
>>Magdalena
>
>
> Jesli jest zapakowany w folie aluminiowa - po prosty poloz go na grillu.
> Jest pyszny na cieplo:-)
A ja radzilbym ziemniaczki na tkich tackach z dziurkami i na te cwiartki
wczesniej sparzonych ziemniaczkow poukladac plastry camemberta lub
brie... mozna wczesniej jeszcze szynke poukladac... Wszystko lekko
popieprzyc ;-) i grillowac na najwyzszym ruszcie... Mozna podlac lekko
bialym polwytrawnym winem (lekko - male porcje - coby tylko aromat
zostal)...
--
Maciej Lewczuk
Redakcja CD-Action / Sukiennice 6 (3 piętro)
50-107 Wrocław / www.cdaction.com.pl
tel. (0 71) 343 61 67 w. 108, faks (0 71) 341 99 11
|