Data: 2006-02-05 09:01:06
Temat: Re: Cebulka ale jak ???
Od: "Remek" <c...@c...tam.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Anka P." <t...@a...pl> napisał w
wiadomości news:ds1s22$t69$1@atlantis.news.tpi.pl...
> W dniu, który zapamietamy na wieki 2006-02-03 23:25, Remek postanowił/a
> nas uraczyć niniejszym stwierdzeniem:
>
> > Dzieki, z tego co zrozumialem to nalezy je smazyc tak jak frytki ?
> > Ja probowalem na patelni ale niestety to nie to :)
> > Wiem ze mozna kupic w sklepie bo tak robie ale wiadomo wlasne to
wlasne:)
>
> Tak, powinno się na głębokim oleju. Do oprószenia oprócz mąki możesz też
> dodać trochę sezamu.
> Mój mąż robi w ten sposób i jest boska.
>
Ha ha ha, sie udalo :)
Nawet calkiem niezla(bez sezamu bo nie mialem)
Dziekuje za przepisy.
W sumie nie jest to az tak pracochlonne.
Hej
--
Remek www.remig.cad.pl
Nie martw sie o jutro, martw sie jak go doczekasz.
|