« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2004-02-23 22:42:11
Temat: Re: Chili con carne zrobiłamUżytkownik Monika Zarczuk napisał:
> Witam ponownie
> Zrobiłam dzis cos ala chili con carne, tj. tak mialo byc, w skrocie,
> pokrojone w kostke miesko posolone i przyprawione duszone z cebulka i
> rosolkiem, jak zmieklo fasolka kukurydza i pomidory w kostke.
> 1 wyszlo za rzadkie i nie wiedzialam jak to zagescic, balam sie ze od maki
> straci smak
> 2 smakowalo jak zmodyfikowana fasolka po bretonsku
> Co ja robie zle/? Nie wiem czemu mi nie wyszlo. Bylo dobre, ale nie
> przypominalo mi chili con carne, ktore jadlam. Ma ktos jakis pomysl?
> Monika
>
Ja tam się nie znam i nie wiem czym przyprawiasz, ale
1.nieźle zagęszcza moje sosy słodka papryka byle dobrej firmy np. Kamis
czy Kotanyi
2. a fasolka po bretońsku jest dobra! :)
--
pzdr
tapta
GG:4082847
"Iucunda familia librorum"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |