Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Chili con carne zrobiłam

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Chili con carne zrobiłam

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-02-24 07:49:37

Temat: Re: Chili con carne zrobiłam
Od: "Monika Biermann" <m...@g...de> szukaj wiadomości tego autora

Jesli jest za wodniste to: tak dlugo gotowac, az plyn sie wygotuje; zagescic
konzentratem pomidorowym; w jednym przepisie znalazlam tez zageszczanie maka
kukurydziana.
Do smaku oczywiscie chilli, ale o tym to juz inni pisali

Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-02-24 11:46:56

Temat: Re: Chili con carne zrobiłam
Od: "Hanna Burdon" <h...@n...com> szukaj wiadomości tego autora

> Jesli jest za wodniste to: tak dlugo gotowac, az plyn sie wygotuje;
No właśnie, zwłaszcza że chili dobrze jest długo gotować. A najlepsze
jest w ogóle na drugi dzień.

Hania


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: Chili con carne zrobiłam
Re: Chili con carne zrobiłam
lekarstwa
Re: Chili con carne zrobiłam
Malibu-jak zrobić?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »