| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Szymuś" <p...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Chleb Date: Sat, 26 May 2007 06:00:31 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 4 Message-ID: <f38bf2$c3t$1@news.onet.pl> References: <f34j6b$3u7$1@absolut.sgh.waw.pl> NNTP-Posting-Host: fgc26.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1180152099 12413 83.13.158.26 (26 May 2007 04:01:39 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 26 May 2007 04:01:39 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028 X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:296967 Ukryj nagłówki Ja kiedyś w takiej sytuacji zamiast zakwasu użyłem żuru kiszonego z | |
Zobacz także