Data: 2004-12-17 16:57:27
Temat: Re: Chrupki krewetkowe z mikrofali
Od: "Atunia " <a...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
biodarek <d...@p...onet.pl> napisał(a):
> Pieczenie krewetkowych prażynek.
>
> Na obrzeżach talerza (chyba zwykłego) ułożyć ok. 10 prażynek.
> Piec bez przykrycia na najwyższej mocy przez 30 sekund, aż
> będą pulchne.
Ech, odważyłam się (skoro już ktoś o tym napisał gdzieś ;)), ale niestety, nie
wyszły, widok był fajny, wybrzuszały się tak powoli, jakby alien z nich miał
jakiś wyjść, formowały się w muszelki, jakby miały za duże muszle robić, to
byłyby idealne, tylko pomalować... W smaku niestety mało jadalne, zaczęły się
przyrumieniać, a pulchności nie zauważyłam. Chyba trzeba będzie odpalić
frytownicę, bo z tego wszystkiego zgłodniałam :)
Atunia
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|