Data: 2004-01-07 00:13:48
Temat: Re: Ciasteczka owsiane z rodzynkami
Od: "Hanna Burdon" <h...@n...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Jeszcze powiedz, czy to jest jakiś konkretny rodzaj brązowego cukru -
> > jasny jak demerara czy ciemny jak muscovado? Tylko niech mnie nikt
> > nie oskarża o złośliwość, naprawdę będę musiała podjąć taką decyzję!
> > :-)
> Ja uzywam jasnego. Do wszystkiego zreszta gdzie wolaja o brazowy cukier.
> Kasia
Właśnie przeczytałam *uważnie* przepis Magdy i znalazłam odpowiedź na swoje
pytanie... Sorry za zawracanie! :-)
Za to nie wiem, czy moje płatki się nadadzą, bo jest na nich napisane "quick
and easy", a to nie miały być płatki błyskawiczne. Ale mogę sobie pozwolić
na eksperymenty, bo mam tych płatków 2 kg - mniejszych opakowań nie było...
:-)
Hania
|