Data: 2004-02-09 18:51:53
Temat: Re: Ciasto na pizzę do lodówki -kiedy?
Od: "Fela" <f...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
news:4027D2C6.8501572F@olypen.com...
>
>
> Jesli ma sie zbyt wiele ciasta, albo zrobi sie podwojna porcje,
Albo potrójną, czasem poczwórną, no popiątną brzmi nieładnie, ale poszóstna
coś w sobie niesie
>
> mozna rowniez zrobic spody do pizzy i go podpiec do momentu, gdy ciasto
nie
> bedzie surowe, ale ciagle jeszcze blade.
To jest dobrze zrobić suszarką do włosów
>
> Po wystudzeniu mozna trzymac w lodowce nawet kilka dni, szczelnie
opakowane.
A wzamrażarce nawet kilka miesięcy
>
>Po nalozeniu skladnikow na wierzch piecze sie krocej, niz pizze ze swiezego
ciasta.
A jezeli nałoży się składniki na spód, to jak piec?
>
> Takie gotowe spody ulatwiaja zycie, gdy trzeba podac wiecej, niz jedna
pizze.
Jeszcze lepsze są te z hipermarketu.
Fela
|