« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.gazeta .pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kasia" <k...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co do jedzenia z Egiptu? Date: Mon, 11 Aug 2003 16:59:26 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 24 Message-ID: <bh8aud$qoo$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <bh6741$ji8$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pa237.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1060613902 27416 217.98.171.237 (11 Aug 2003 14:58:22 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 11 Aug 2003 14:58:22 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:169751 Ukryj nagłówki Przyprawy to oooowszem, ale nie te kupowane w Hurgardzie. Sharm el Sheik czy |
Zobacz także