Data: 2004-03-21 22:24:50
Temat: Re: Co dobrego przywiezc z Wloch?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le dimanche 21 mars 2004 ? 23:13:09, Gaga T. a écrit :
> Tak sie sklada, ze moj znajomy jest teraz we Wloszech i niedlugo wraca, wiec
> pomyslalam sobie, ze moglby przywiesc stamtad cos pysznego, cos, czym Italia
> sie szczyci, a u nas niezbyt latwo dostac.
> Tu moje pytanie - gdybyscie byli na moim miejscu, to o co byscie poprosili
> takiego "Swietego Mikolaja"? ;-)
> Chianti? Marsala? Moze org. parmezan? albo parmenska?
> A moze jeszcze cos innego?
Krem z bialych trufli, swietny na pizze albo na makaron. Gdzie indziej
trudny do znalezienia (i czesto potwornie drogi).
Ewcia
--
Niesz !
|