Data: 2006-10-31 08:13:55
Temat: Re: Co i jak zrobić z udżca indyczego???
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <ei72qr$gbv$1@nemesis.news.tpi.pl>, "Misiek" <p...@o...pl>
wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:wlalos-940CD5.07432231102006@news.gazeta.pl...
> > In article <ei69fa$5u4$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> > Marsjasz <d...@w...pl> wrote:
> >
> > > KASIA napisał(a):
> > > > tak żeby najlepiej smakowało?
> > > > Kasia
> > > natrzec przyprawami (duzo czosnku)...
> >
> > Co Wy tu wszyscy z tym czosnkiem do wszystkiego? Do rosołu, do
> > pieczonego indyka. Chyba niektórzy mają porażone kubki smakowe albo
> > podniebienie z gutaperki.
> >
>
> Czosnek jest:
> 1. bardzo smaczny
> 2. bardzo zdrowy
> 3. bardzo.... bardzo :-)
Wszystko się zgadza. Jednak to nie powód, by dawać go do każdej potrawy.
Władysław
|