Data: 2005-12-02 10:50:31
Temat: Re: Co przywieźć z Wielkiej Brytanii ?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 2 Dec 2005 11:11:50 +0100, "siliana"
<t...@o...pl> wrote:
>Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
>wiadomosci news:gt50p1his6od7nvedms7trgph1bnsvro7d@4ax.com...
>
>> Tak. albo z octem, ale to wtedy dla mocnych tylko :) ja dodaje do
>> sosow do mies duszonych. smaruje szynke przed pieczeniem (a na
>> koncu marmolada)
>
>czyli takiej sypkiej postaci sie nie uzywa?
>
Nie - wlasnie sypkiej dodaje do sosow i posypuje szynke :),
nieklarownie napisalam - z octem sie rozmieszywa na musztarde -
muisztarde, a proszek do sosow/szynek i tam, gdzie trzeba cos
posmarowac, zeby smaku dodac
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|