Data: 2003-07-10 10:18:23
Temat: Re: Co to Beszamel?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dominika R" <n...@n...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:bej9nu$7cp$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> wrote in message
> news:bei1a9$e0m$1@news.onet.pl...
>
> > Kiedyś nie lubiłam tego - to jest taki budyń na mleku z pszennej mąki, z
> > ostatnio dobrze mi wchodzi w różnych zapiekankach. Nadaje im wilgoć.
>
> A czy po polaniu sosem beszamel potrawe trzeba jeszcze zapiec? Czy mozna
> polac i podac od razu? Wiem, ze on po zapieczeniu zrobi na
swojejpowierzchni
> fajna skorupke, ale jesli akurat nie moge skorzystac z piekarnika? :))
Będziesz miał inną potrawę. jadalna będzie, ale czy efekt ten o który
chodzi?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|