| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Izolda" <izolda_80@USUŃ_TOpoczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co to jest białko zwierzęce? Date: Sat, 25 Feb 2006 21:09:31 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 13 Message-ID: <dtqdhm$a9t$1@news.onet.pl> References: <dt4uiv$1dk$1@inews.gazeta.pl> <e...@4...com> <dtf5aq$36o$1@news.onet.pl> <dtq7et$l5a$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: xdsl-3292.wroclaw.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1140898168 10557 81.168.156.220 (25 Feb 2006 20:09:28 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 25 Feb 2006 20:09:28 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Sender: a5pF5wSO52AC0UNwNyr4FwJyfeWgvmqG X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:261242 Ukryj nagłówki >> dany produkt jest dłużej świeży. [...] | |
Zobacz także