Data: 2005-11-02 08:38:34
Temat: Re: Co w piekarniku?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 1 Nov 2005 23:18:59 -0000, "Hanna Burdon"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>In news:u1sfm193or2tq5l5iabmgfldnqd9pa6i31@4ax.com, Krysia Thompson
>wrote:
>> Ja tam bym zrobila pieczone marchewki i te, no, jak im tam,
>> parsnips...noooo.....taki korzen jak
>> pietruszka...noooooooozapomnialam...
>
>PA - STER - NAK! ;-)
>
>A propos pieczenia i tej wczorajszej dyni: wiecie, ze dynia pieknie
>pachnie w piekarniku? Jak ciasto.
>
>Hania
O drugiej w nocy mi sie przypomnialo, ale nie chcialo mi sie
wstawac do komputera :)
Dynie mnie nie ciagna, choc na mojej wielkiej kupie (jak maly
domek chyba...) kompostu rosly mi dynie - glowa kolo glowy! Nie
do pzrerobienia..zwykla fabryka dyn
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|