Data: 2013-04-05 15:44:01
Temat: Re: Co z bialek jaj (poza bezami)
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 5 Apr 2013 02:11:37 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):
> W dniu czwartek, 4 kwietnia 2013 16:37:36 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał:
>> Dnia Thu, 4 Apr 2013 04:51:04 -0700 (PDT), Zbyszek Zarzycki napisał(a):
>>
>>> Stosowane u nas proporcje to czubata łyżka cukru (nie można używać cukru pudru,
musi być kryształ) na jedno białko i jeszcze jedna do całości na wszelki wypadek
(niezależnie od ilości białek).
>>
>> Bez łyżki octu? - ocet utrwala pianę.
>>
>
> Bez, gwarantem trwałej piany jest dobre ubicie, nam wystarcza.
Oczywiście nie narzucam niczego, ale warto przeczytać wątek:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,114404659,,stabili
zowanie_bialek_octem.html?v=2
--
XL "Wśród wszystkich przypadków tzw wyleczeń w medycynie konwencjonalnej
80 procent (także w przypadku nowotworów) tak naprawdę stanowią
samowyleczenia." prof. Zbigniew Religa
|