| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!individua l.net!not-for-mail From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co z sera topionego ? Date: Mon, 20 Nov 2006 01:01:09 +0100 Organization: Niesz & Niesz Ltd. Lines: 22 Message-ID: <3326444407$20061120010110@ewcia.kloups> References: <ejq8bp$cc6$1@atlantis.news.tpi.pl><ejqcb2$rmg$1@atlantis.news.tpi.pl><ej qd6d$dkv$1@inews.gazeta.pl><ejqfg2$ap1$1@atlantis.news.tpi.pl> <ejqg0q$jcj$7@atlantis.news.tpi.pl> <ejqgb9$e4s$1@atlantis.news.tpi.pl> <ejqgu5$113$1@inews.gazeta.pl> Reply-To: e...@g...com Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: individual.net PicsRxcDgOcE2uDj1jrqHAdcZ4jtSpe1+QK8WF8yp9bFPzbulc X-Priority: 3 (Normal) In-Reply-To: <ejqgu5$113$1@inews.gazeta.pl> X-Comment-To: Juf X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:283388 Ukryj nagłówki
| |
Zobacz także