Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: w...@p...onet.pl (onet)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Co z tym zrobic ?
Message-ID: <000001c03f7f$03ec7b00$d1df4cd5@adam>
Date: 26 Oct 00 18:53:50 GMT
References: <8t90id$fvv$1@news.tpi.pl> <003001c03f41$29bab560$d1df4cd5@adam>
<8t95v4$1qv$1@news.tpi.pl>
Sender: o...@n...pl
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Organization: email<>news gateway
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-Complaints-To: n...@n...pl
Lines: 34
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:36203
Ukryj nagłówki
----- Original Message -----
From: "M.W." <t...@f...onet.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Thursday, October 26, 2000 1:01 PM
Subject: Re: Co z tym zrobic ?
>
> onet napisał(a) w wiadomości: <003001c03f41$29bab560$d1df4cd5@adam>...
> >
> >Witam
> >Proste ,gyros- czy to bedzie wieprzowina czy wolowina jest pyszny. Mysle
ze
> >znasz przepis , jesli nie to podam w re.
> >Alternatywa jest dowolny gulasz, ale gyros chyba smaszniejszy.
>
>
> Przepisu Przepisu na gyros oczywiscie
>
> Marek
>
> I tu Cie zawiode jesli myslisz ze podam sklad przypraw.
Po prostu kupuje gotowa mieszanke przypraw gyros i reszta jest prosta.
Jedynie co stosuje nagminnie to ogromna ilosc cebuli przysmazonej i dodanej
do mieszanki miesno-gyrosowej.
Witeq
>
>
>
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|