| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!newsfeed.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail From: "MAc" <m...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co zrobić z bryndzy Date: Fri, 30 Nov 2001 14:28:45 +0100 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 5 Message-ID: <9u8187$6u2$1@zeus.polsl.gliwice.pl> References: <9u52a2$6km$1@kujawiak.man.lodz.pl> <9u7rvc$gmt$1@galaxy.uci.agh.edu.pl> NNTP-Posting-Host: 212.106.137.41 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:84838 Ukryj nagłówki w koncu Slowacja to ojczyzna bryndzy - nawet sobie wywalczyli prawo na | |
Zobacz także