Data: 2004-04-14 06:40:57
Temat: Re: Co zrobić z nadmiarem wędliny?
Od: "sp6mlz" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam!
Koko-sanka w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisała:19faeeqcvaxdu$....@4...net.
..
> Zora napisał/a:
>
> > Ale uwaga!
> >
> > Po odmrożeniu to będą się one nadawały tylko do bigosu!
>
> Dlaczego tylko do bigosu??? Moja mama mrozi wędliny i ja też, wcale nie
> nadają się tylko do bigosu, powiem więcej, jak się rozmrożą całkowicie to
> spokojnie można jeść
Mały wtręt. Miałem na święta "swojskie", "wiejskie" wyroby wędliniarskie...
Kiełbaska na ten przykład była pyszna... Ale po paru dniach w zamrażalniku
wyraźnie na smaku zyskała! Uprzedzam - zyskała pewnie tylko dlatego, że
była zbyt świeża przed mrożeniem, takie ze sklepu raczej stracą...
Pozdrawiam serdecznie - Wojtek H.
|