Data: 2007-10-10 08:17:14
Temat: Re: Co zrobić z pączkami
Od: "Grzegorz" <o...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
musisz je zakrywać na po ostygnieciu
Użytkownik "SiTeK" <rs_zapas_@_o2.pl> napisał w wiadomości
news:feckni$jtv$1@node1.news.atman.pl...
> Moja szanowna Mama upiekła stadko pięknych pączusiów. Były cudowne
> dopóki nie ostygły i stwardniały. Teraz mogą służyć za kule armatnie
> oczywiści zachowały smak (maczane w kawie).
>
> Co zrobić żeby domowe pączki zachowały pulchności i miękkość na dłużej?
> Oczywiście mówimy o niestosowaniu żadnych chemicznych polepszaczy.
>
> Dzięki za info.
>
> --
> Sitek wie, że
>
> Gdyby każdy pomyślał o sobie
> o każdym by ktoś pomyślał.
|