Data: 2006-07-20 10:21:57
Temat: Re: Cukina z rusztu
Od: "Qrczak" <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ziutek" <z...@E...PL> napisał w wiadomości
news:e9nhdg$le8$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Margola" <margola_@_kafeteria.pl> napisał w wiadomości
> news:e9nbbk$l75$1@atlantis.news.tpi.pl...
>>
>> Użytkownik "Ziutek" <z...@E...PL> napisał w wiadomości
>> news:e9n5ce$mpr$1@nemesis.news.tpi.pl...
>>> Dajcie koncepcje ;)
>>
>> Połóż cukinię w plastrach, po upieczeniu z jednej strony odwróć, a na
>> plastry połóż grudki sera plesniowego typu blue.
>>
>> Margola
>
> a pestki ? Sera nie lubie ;(
Połóż cukinię w plastrach (oczywiście wcześniej wypestkowaną), po upieczeniu
z jednej strony odwróć, a na plastry nie kładź grudek sera plesniowego typu
blue.
Lepiej? ;-)
Q
|