Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Czas szparagów... Re: Czas szparagów...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Czas szparagów...

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!npeer01.iad.highwinds-media.
com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx01.iad01.newshosting
.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo
-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: Ikselka <i...@g...pl>
Subject: Re: Czas szparagów...
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Reply-To: i...@g...pl
References: <519dcc03$0$26697$65785112@news.neostrada.pl>
<519dea80$0$1255$65785112@news.neostrada.pl>
<519e0e56$0$1259$65785112@news.neostrada.pl>
<2...@d...googlegroups.com>
<519e21c2$0$26701$65785112@news.neostrada.pl>
<5...@g...googlegroups.com>
<51a3e4fc$0$26683$65785112@news.neostrada.pl>
<51a3e5a3$0$1267$65785112@news.neostrada.pl>
<51a5348b$0$26701$65785112@news.neostrada.pl>
<9...@g...com>
Date: Tue, 4 Jun 2013 01:49:15 +0200
Message-ID: <psv1mv4zk2sk.1rp73qfctpqfa$.dlg@40tude.net>
Lines: 14
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 95.49.7.73
X-Trace: 1370303353 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 26698 95.49.7.73:4668
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2054
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:351451
Ukryj nagłówki

Dnia Wed, 29 May 2013 12:41:57 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a):

> Jutro będzie zupa z białych - kupiliśmy szparagi prosto z pola, ale straszliwie
grube, choć nie wydają się włókniste. Dlatego pójdą na zupę.

U mnie dziś (bo to już wtorek) będzie penne z wędzonym boczkiem, szynką
parmeńską, czosnkiem, suszonymi pomidorami i szparagami zielonymi - na to
łyżka pesto z rukoli. Szparagi przypadkiem kupiłam w Lidl'u; są zielone, a
przy tym grube i dosyć krótkie, więc raczej nie powinny być włókniste.
Sprawdziłam paznokciem - wszedł jak w masełko ;-)
--
XL
"Pierwszy łyk ze szklanki nauk przyrodniczych zmieni ciebie w ateistę,
zaś na dnie szklanki czeka na ciebie Bóg."
Werner Heisenberg, laureat Nagrody Nobla w dziedzinie fizyki

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.06 czeremcha
04.06 Ikselka
15.06 Sara
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?