Data: 2001-10-30 09:49:59
Temat: Re: Czy macie slabosc do...
Od: PatryCCCja <k...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krysia Thompson wrote:
> wszystko co pomidorowe jest o
> >wiele lepsze niz wersje bez pomidorow! :) to tak jak z niebieskim -
> >wszystko co niebieskie jest ladniejsze od tych samych rzeczy, ale w innym
> >kolorze :) cholernie obiektywna jestem, co? ;)
> >
> TO rozumiem...- w jakim kolorze? Dowolnym, byleby byl to dowolny
> odcien niebieskiego (w tej chwili od stop do glow w granacie).
> Haslo #2 - Wszystko pasuje do granatowego.
tak wlasnie ;))))))))))
> Czy pisalam, ze bylam dawno temu na party tematycznym - a temate
> byl BLUE...
> chle byl niebieskim maslem posmarowany, lod byl niebieski, nawet
> mus z lososia byl niebieski, co w swietle niebieskic zarowek
> wygladalo lepiej niz za dnia...niebieskie lody, slatka z
> niebieskim majonezem, niebieskie ciasto, z niebieska smietana,
> ludzie ubrani na niebiesko, lub ze stosownym haslem na sobie (np
> bluprint, blue moon, blue film), jesli brak to wpadali
> "przypadkiem" do basenu z niebieska woda...
woooooooooow, to by mi sie spodobalo :)
tylko jak uzyskac niebieski kolor potraw? i to nie zmieniajac ich smaku?
jakis barwnik do potraw u was jest dostepny?
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|