Data: 2001-10-30 09:03:44
Temat: Re: Czy patisona da sie?...
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Monika Bacińska-Wojewódka" napisala:
> Czy patisona da sie "rozebrac" w sposob bezkrwawy? Tzn. bezkrawawy dla nas,
> bo patisona chcemy i tak udusic.
>
> Czy to po prostu ja trafilam na jakiegos zwyrodnialca o baaardzo twardej
> "skorupce"? (tzn. np. przejrzaly?)
A może to prawdziwe UFO? Może lepiej zapukać?:-)
> Na razie 1:1, tzn. wycielam 1 maly kawaleczek, a on mnie skaleczyl tylko
> troszeczke (1 mala ranka).
Patisona (i inne dyniowate też) Można obgotować przed krojeniem.
Oczywiście jest potrzebne tylko przy starych, zdrewniałych egzemplarzach.
Krycha&Co(ty)
|