| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!not-for-mail From: "Midnight Wind" <p...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ...:::Da Grasso SOS:::.... Date: Fri, 27 May 2005 15:39:36 +0200 Organization: Pro Futuro Lines: 10 Message-ID: <d777um$ufg$1@opal.futuro.pl> References: <d753it$hjt$1@nemesis.news.tpi.pl> <d76r7k$12q$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 62.233.253.94 X-Trace: opal.futuro.pl 1117201174 31216 62.233.253.94 (27 May 2005 13:39:34 GMT) X-Complaints-To: u...@f...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 27 May 2005 13:39:34 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.3790.224 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.224 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:240207 Ukryj nagłówki > do miseczki wlewamy wodę goracą (4-5 łyżek stołowych) i sól (niecała | |
Zobacz także