Data: 2003-04-04 11:17:44
Temat: Re: Dlaczego mleko nie kipi
Od: "waldek" <x...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Może ktoś z Was wie, dlaczego jest taka różnica
===========
Mam podobne problemy z mlekiem.
To wina mleczarni. Pewnie gdyby oddac mleko do analizy
chemicznej, to znalazloby sie tam pare nieciekawych skladnikow.
Znalazlem jedno mleko z Kosciana, ktore dobrze sie zsiada,
ladnie gotuje, nie smierdzi, i nie plywaja w nim zolte kawalki loju
udajace smietane. Jak kupie inne mleko to czesto ma jakis feler.
Zimą wstretne bylo Dagny (Danone), praktycznie nadawalo sie
tylko do wylania. Teraz idzie lato i znow beda dodawac roznej
chemii, aby wytrzymalo upaly.
A z kartonu nienawidze tych UcHaTych mlek.
waldek
===========
|