Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one
t.pl!lublin.pl!news.nask.pl!news.ipartners.pl!news.ebone.net!news1.ebone.net!di
ablo.netcom.net.uk!netcom.net.uk!fr.clara.net!heighliner.fr.clara.net!newsfeed0
1.sul.t-online.de!newsmm00.sul.t-online.com!t-online.de!news.t-online.com!not-f
or-mail
From: Lisa <s...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Do bywających w Aldi'ku
Date: Tue, 07 May 2002 16:16:21 +0200
Organization: T-Online
Lines: 53
Message-ID: <3...@p...onet.pl>
References: <ab6e1e$cvc$1@news.tpi.pl> <3...@u...fu-berlin.de>
<ab85u1$kgb$1@news.tpi.pl>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.t-online.com 1020781052 03 10755 wDRbbboTSsakcV 020507 14:17:32
X-Complaints-To: a...@t...com
X-Sender: 5...@t...net
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:0.9.4) Gecko/20011128
Netscape6/6.2.1
X-Accept-Language: en-us
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:107344
Ukryj nagłówki
Agata Solon wrote:
> Użytkownik Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de> w wiadomości do
> grup dyskusyjnych napisał:3...@u...fu-berlin.de...
>
>
>
>>siem nie zaopatrzył w patelnię, ale stałym bywalcem Aldika jestem. Z
>>naczyniami w Aldim trzeba uważać. Za studenckich czasów miałem patelnię
>>z tych sfer i mi co prawda służyła, ale po 4 latach była na śmietnik. Po
>>prostu była zbyt wybrzuszona a teflon jej zlazł. Od tamtych czasów mam
>>Fisslera. Kosztował co prawda kilka razy tyle, ale służy dalej świetnie.
>>Znaczy jest mu 15 lat.
>>
> Dzieki za informacje, patelnia Aldikowa juz jest, wiec potem moze pomysle o
> czyms lepszym. Poniewaz Tefal wlasnie mi po 4 latach wysiadl i nalesnikow
> nawet nie da sie usmazyc, choc kosztowal slono, to juz jak na 4 lata niech
> bedzie tansza. Garnki stalowe mam Fisslera - fakt, rewelacja.
>
> Tych ostatnich aldikowych nie znam, ale to co
>
>>mnie odrzuca, to szklane pokrywy. Nie lubię.
>>
>>Waldek
>>
>
> Fakt, ciezkie sa ale fajnie przez nie widac co w srodku sie dzieje, ja nawet
> to lubie.
>
> Pozdrowienia, Agata
>
>
>
Witam,
ja wlasnie jakis czas temu zaopatrzylam sie w patelnie ze szklana
pokrywa, choc z natury jestem sceptykiem co do wlasnie naczyn z Aldika,
ale sie przemoglam. (fakt, pokrywa ciezka). Mam ja dopiero pare
miesiecy, ale jak do tej pory jestem zadowolona. Patelnia nic nie
przypala, dlugo trzmya cieplo i ma wysokie obrzeza, co sprawia, ze
wszystko nie pryska na lewo i prawo w czasie smazenia :-) Nie wiem ile
lat wytrzyma, ale znajac Aldi produkty... nic nigdy nie wytrzymuje dlugo
:-) Mam okazje sprawdzic na wlasnej skorze. Obym nie za rok nowej
kupowac ;-)
pozdrawiam serdecznie i zycze aby sie patenia dlugo sprawowala
Lisa
|