Data: 2006-10-30 08:05:03
Temat: Re: Do wbijania gwozdzi, albo pieczonego.
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Abrakadabra" <g...@o...pl> napisał w wiadomości
news:ehsfnf$3rk$1@pippin.nask.net.pl...
>
> Użytkownik "Misiek" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:ehsf3f$kfs$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> > Potwierdzam (chociz przez ostanie 3 miesiace nie widzialem tej patelni w
> > Tesco, natomiast widzialem w 1001 drobioazgow w Gliwicach)
> > na dodatek byla promocja na te patelnie i kupilem ja za 9,90 :-)
> > (niestety..
> > 3 dni pozniej kiedy chcialem dokonac zakupu dla tesciowej, mamy i
> > szwagierki
> > juz ich nie bylo...)
>
> Tobie tez kopcila przez pierwsze 3 dni?
>
Tez.. tyle ze to trzeba... "sposobem"
Najpierw dokadnie umyc gporaca woda + plyn... wytrzec do sucha, natluscic
spora iloscia (ja uzylem oliwy+oleju), "przepalic" i/... po sprawie
nastepnie powtorzyc czynosc mycia (z mala juz iloscia plynu i niezbyt
obficie), natluscic ponowie, rozgrzac i.. zostawic do calkowitego
wystudzenia.
Nadmiar tluszczu zebrac recznikiem papierowym i pamietac zeby po uzyciu
raczej nie stosowac plynu do naczyn a jedynie po umyciu wytrzec papierowym
recznikiem i ewentualnie w miare potrzeby natluszczac...
|