Data: 2006-05-09 15:19:48
Temat: Re: Dobra kawa
Od: "Stryjenka" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A co powiesz na kawę parzoną po turecku ( w Turcji) - czyli gotowaną razem z
cukrem w małym tygielku?
Użytkownik "Dudus Podpiszczaczek" <w...@b...org> napisał w wiadomości
news:e3pjo6$1j1$1@news01.versatel.de...
>
> "st004" <s...@a...biol.uni.lodz.pl>
> > Dobrą kawę nie powinno się zalewać wrzątkiem lecz odczekać 2 minuty.Po
> > zalaniu odczekać znowu chwilkę aly się kawa zaparzyła i następnie
> > posłodzić.
> >
> Kochany, dobrej kawy to ty chyba w zyciu nie piles, jesli piszesz, ze ja
> nalezy slodzic. Smak kawy (jak i herbaty) mozna poznac tylko wtrdy, kiedy
> sie jej nie slodzi.
>
> dudus
>
|