Data: 2006-09-01 10:00:02
Temat: Re: Dynia - po czym poznac ze dojrzala??
Od: Darek Pakosz <d...@a...uhc.com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 1 Sep 2006, Panslavista wrote:
>
> "Darek Pakosz" <d...@a...uhc.com.pl> wrote in message
> news:Pine.LNX.4.61.0609010837230.348@ash.uhc.com.pl.
..
>> On Thu, 31 Aug 2006, Panslavista wrote:
>>
>>>
>>> Bardziej wybarwiona na pomarańczowo, zauważ, że młode są żółte. Ale
>>> zjadać
>>> można i te mlode. Np. dodatek dyni do leczo oprócz kabaczków wzbogaca
>>> smakowo jak i kolorystycznie potrawę.
>>
>> Nie wprowadzaj ludzi w blad. W skladzie leczo nie ma ani dyni ani
>> kabaczkow.
>
> Leczo, a nie lecso... Czyli polskie modyfikacje węgierskiej potrawy.
Leczo i lecso to ma byc to samo.
Jesli wrzucasz inne warzywa to wtedy nazywasz to ragu (pisowni nie
jestem pewien).
--
Dariusz Pakosz
UHC sp. z o. o. - Lublin, Poland
phone :+48 81 4442015
fax :+48 81 4442018
|