Data: 2002-07-21 08:26:06
Temat: Re: ERMERYTY i MACA dalsze patenty mojej babuni....
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 21 Jul 2002 10:02:49 +0200, "Nea" <n...@w...pl> wrote:
>
>Użytkownik "Jackare" <g...@k...net.pl> napisał w wiadomości
>news:ahcs18$fio$1@news.tpi.pl...
>> Pomimo ze sposob przygotowania jest podobny dla trzech potraw (kalafior,
>> ermeryty i maca) smak kazdej z nich jest totalnie inny, takze zapraszam,
>> warto sprobowac...
>
>a daloby sie to bez tluszczu usmazyc? np na jakims teflonie i czy to by
>bylo w smaku to samo?
>
>pozdrowka
>Nea - milosniczka macy i smazonych rzeczy (ale bez tluszczu)
>
pewnie troche potrzeba...moze troche oleju jakiegos dodaj do
madla, tak jak do ciasta nalesnikowego w ogole?
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|