Data: 2005-06-03 14:34:35
Temat: Re: Ekspresowa młoda kapusta/Było:gotowanie warzyw a ich kolor
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 3 Jun 2005 10:42:32 +0200, "cherokee"
<c...@n...o2.pl> wrote:
>
>U?ytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisa? w
>wiadomo?ci news:fn7u91l8eh0sp61g6q97ajjra0k0a45n5b@4ax.com...
>> A dlaczego az tyle tluszczu? ja myslalam, ze mloda kapusta w
>> ogole nie potrzebuje tluszczu, a jesli to tak z lyzeczke najwyzej
>
>Tego t?uszczu jako t?uszczu w ogóle si? nie odczuwa, natomiast smak jest
>bardziej delikatny wg mnie. 1/4 kostki to s? ze trzy ?yzki.
>
>pozdr
>
>cherokee
>
to ja bym umarla i tak i tak, moja watroba wyweszy takie ilosci
niestety...
Pierz, czesto beztluszczowy kapuscianie w ogole
K.T. - starannie opakowana
|