Data: 2002-02-06 15:49:17
Temat: Re: Fondue - moj pierwszy raz
Od: "Rafał Wylociński" <r...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Moze za duzo sera na raz. Ser byl utarty czy dawales w kawalku?
Moze to zalezy do gatunku sera - uzywam tylko ementalera i gruyera, czasem
dla zaostrzenia kawaleczek plesniaka.
--
___________________________________________
Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz.
Pozdrawiam
.Rafał
Użytkownik "Pawel Hadam" <P...@c...pl> napisał w wiadomości
news:3C5FED23.AFA10704@comarch.pl...
> "Rafał Wylociński" wrote:
> > Z mojej obserwacji wynika ze klucha robi sie jak za duzo na raz dodasz
sera,
> > lub dasz nowa porcje sera przed DOKLADNYM rozpuszczeniem poprzedniej
porcji.
>
> Ale mi sie ta pierwsza czesc nie rozpuscila do konca, tzn. zrobila sie
> od razu kluseczka. Niezbyt twarda, ale jednak oddzielona od wina.
>
> Pawel
|