Data: 2005-09-29 07:02:31
Temat: Re: Forma do tarty
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Justyna" <e...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dhg188$l2e$1@inews.gazeta.pl...
> Witam,
> skoro watek o formach do tarty mam pytanie :) Czy forma z takim rabkiem na
> dnie, takim czyms wypuklym to normalna forma to tarty czy jakas
udziwniona?
> Bo taka wlasnie posiadamy ale sie okazało że jest ona niepraktyczna albo
zle
> przez nas wykorzystywana, ponieważ tarta po upieczeniu i wyjeciu peka, bo
> przez ten rabek czesc srodkowa spodu jest wyzej. Do wywalenia ta forma czy
> zmienic sposob jej uzytkowania? :)
>
> Pozdrawiam.
> Justyna
>
>
Moja jest zwyczajna z płaskim dnem i pofalowanymi brzegami...i tyle..:))
Marek
|