Data: 2002-10-03 03:00:20
Temat: Re: GRZAŃCE
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
> On Wed, 2 Oct 2002 17:04:25 +0200, "walkie"
> <w...@w...net.pl> wrote:
>
> >Kupic wino w miare tanie (1 litr) oraz paczke przyprawy do wina Kamis
> >przeznaczona na litr wina. Wlac winko do rondla, wsypac zawartosc torebki i
> >zagotowac. Nie trzeba cedzic tylko pic.
>
> ja z mojego skromnego doswiadczenia dodam, ze nie trzeba nie
> tylko cedzic ale i pic...ja zawszy bylam za te, co chochla
> mieszala...opary mnie scinaly z nog
> Trys
> K.T. - starannie opakowana
>
Witam 'Powrocona na Kuchni lono' :-)
Krysiu, a czy Ty pamietasz stary 'Palacyk" i grzance tam serwowane [z bardzo
porzadnego, wytrawnego, czerwonego wina]?
czy tez jestes duzo mlodsza i w Twojej pamieci ostal sie tylko 'nowy Palacyk' na
Ofiar Oswiecimskich?
Barbara
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|