Data: 2001-07-18 10:22:31
Temat: Re: Go??bki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Krysia Thompson napisala:
>(...)
>
>> do takiej nadziewanej kapuchy w calosci lepiej miec jak
>> najscislejsze nadzienie, wiec proponuje mielone mojej Babci,
>> wtedy taki kawalek tortu kapuscianego bardzo ladnie na talerzu
>> wyglada..
>
>Tort kapu?ciany spotka?am te? w postaci li?ci uk?adanych w garnku,
>prze?o?onych mielonym mi?sem. Takie co? chyba ?atwiej zrobi? ni?
>ca?? g?ow?. Pokrojone w trójk?ciki by?o bardzo dekoracyjne. Kapusta
>(o ile dobrze pami?tam) by?a w?oska. Tylko jak te li?cie si?
>wyprostowa?y?
>Uk?adania pietrowo przekladanych "miseczek" jako? sobie nie
>wyobra?am.
>
>Krycha
>
Obgotowana kapusta ulegla jest. A te liscie luzem. to moze byly
obgotowane, a potem mialy drobna operacje glownej zyly,
przepraszam - AMPUTacje.
Krysia
>
K.T. - starannie opakowana
|